You are getting so very relaxed!
July 8, 2019

Read slow Norwegian: Plommetreet (The Emperors Plum Tree)

Read slow Norwegian: Plommetreet (The Emperors Plum Tree)

Appreciate this episode? Buy me a coffee! :)Love this podcast? Tell me (and the world)Join me on Facebook
 
I Den store boka 2 - 365 godnatthistorier, finner vi på side 566 en fin fortelling som jeg leser sammen med datteren min noen kvelder, før hun fal...


Appreciate this episode? Buy me a coffee! :) Love this podcast? Tell me (and the world) Join me on Facebook

 

I Den store boka 2 - 365 godnatthistorier, finner vi på side 566 en fin fortelling som jeg leser sammen med datteren min noen kvelder, før hun faller i søvn. Jeg syns det er en fin historie, som setter lys på tap og sorg, medmenneskelighet og dyp refleksjon.  Håper dere liker det like mye som jeg.  Musikk av Britt Mari & Kenneth.