You are getting so very relaxed!
March 31, 2018

Les og lytt: På hyttetur

Les og lytt: På hyttetur

I dag skal jeg på hyttetur til en god venninne av meg, som jeg har kjent siden vi gikk på videregående skole. Dere vet oss nordmenn og hytteturer… det er godt innarbeidet i våre tradisjoner. Hytten vi skal til ligger på Hardangervidden, og den er moderne...


I dag skal jeg på hyttetur til en god venninne av meg, som jeg har kjent siden vi gikk på videregående skole. Dere vet oss nordmenn og hytteturer… det er godt innarbeidet i våre tradisjoner. Hytten vi skal til ligger på Hardangervidden, og den er moderne med strøm og vann. Som et vanlig hus, egentlig!

Vi har også en hytte. Den ligger på fjellet og ikke så langt unna Voss. Den har verken strøm eller do inne i huset, men vi får kaldt vann i springen rett fra brønnen vår. Om vinteren smelter vi snø for da er vannet fryst. Det er avslappende å være der for vi har ikke dekning på mobilen, ingen internett og vi legger oss når det blir mørkt. Det føles veldig naturlig.

Har du vært på hyttetur i Norge eller har du noen lignende tradisjoner i landet ditt?